Продуктът беше успешно добавен
2024-02-20T12:50:57+02:00
Здравейте, ние от магазини Берекет Маркет, сме семейна фирма, която се занимава с търговия на хранителни стоки, перилни и почистващи препарати. Предлаганите от нас стоки за почистване на дома и лична хигиена са произведени за страни от Западна Европа, което гарантира по- високото им качество от аналозите им, предназначени за нашия пазар. Хранителните стоки, които основно са внос от Турция, също се радват на огромен интерес от нашите клиенти, тъй като са на цени без конкуренция, а вкусовите им качества са превъзходни.
Осъзнавайки важността на онлайн пазаруването, решихме освен физическият ни обект, да създадем за Вас, нашите клиенти възможност да спестите от ценното си време чрез онлайн магазин.

Нашата цел е в забързаното ежедневие да Ви предоставим продукти с доказано качество на уникални цени!


Доволният клиент е ключът към успеха, към удовлетвореността да знаеш, че си направил някой щастлив, че си причината за нечия усмивка.

Онлайн продажбите са само инструмент, чрез който могат да се задоволят частичните желания на клиента и да се спечели тяхното удовлетворение и да ни покажат дискурса към, който да се насочим. Точно затова Ние подбираме и караме всички механизми да работят за Вас, като намираме най-добрите начини за това в светлината на целите, които сме си поставили! 

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност